tisdag 9 februari 2016

Varm korvsallad med rotfrukter, salladsost, kapris och valnötter



Snabblagad varm matig "sallad". Om man vill kan man skippa rotfrukterna och ha mer grönsaker, men jag ville ha den lite mer mättande. Många olika smaker som går bra ihop, och det inte längre att laga än vad det tar för potatisen i ugnen.

För 2 portioner

2 potatisar
2 polkabetor
350 g stark korv
10 små champinjoner
100 g salladsost
½ dl hackade valnötter
Stora kapris
Babyspenat
1 klyfta vitlök
Balsamicocremé

1. Klyfta potatis och polkabeta i små klyftor, rosta i ugnen med olja, salt och peppar.
2. Skiva upp korven och stek den
3. Stek svampen i vitlök och smör
4. Sen är det bara att servera med spenat, valnötter, kapris och salladsost. Ringla lite balsamicocremeé över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar